„Állok Istenért, Egyházért, Hazáért, mert ezt a kötelességet rója rám a nagyvilágon legárvább népem történelmi szolgálata. Nemzetem szenvedése mellett a magam sorsa nem fontos. Nem vádolom vádlóimat. Ha a helyzetet időnként megvilágítani kényszerülök, az csak nemzetem feltörő fájdalma, kicsorduló könnye, megrázó igazsága. Imádkozom az igazság és szeretet világáért” - Mindszenty József

2010. április 6., kedd

"Ép testben, ép lélek”

IX. KERÉKPÁROS ZARÁNDOKLAT ESZTERGOMBA

Mindszenty József bíboros halálának 35. évfordulóján

2010. május 7-én és 8-án

Az előző évekhez hasonlóan ismét hívjuk a Pannonia Sacra „családját”, az arra elszánt diákokat, szülőket, tanárokat és volt diákokat. Embert próbáló, nehéz utunkat és az emlékmisén való részvételt felajánljuk iskolánkért, közösségeinkért, a hit, a remény és a szeretet növekedéséért, Magyarország lelki felemelkedéséért, erkölcsi megújulásáért.

Jelentkezési határidő: 2010. április 19., hétfő


Jelentkezés:
az iskola titkárságán leadott névvel ellátott borítékkal, mely tartalmazza a részvételi díjat és az olvashatóan kitöltött jelentkezési lapot, mely megtalálható a titkárságon. A lap kitölthető az iskola honlapján is vagy elküldhető e-mailben is.

A határidő lejárta után újabb jelentkezést nincs módunkban elfogadni! A 10-15 fős csoportokat előre kialakítjuk, vezetőiket felkészítjük, ezért késedelmes jelentkezésre nincs mód.

Akik egy csoportban szeretnének tekerni, ezt a jelentkezési lapon jelezhetik, ha lehetséges, figyelembe vesszük.

Költségek:

A kerékpározóknak: 1500.- Ft/fő vagy 3000.- Ft/család

A "csak" bográcsozóknak (szombaton, a pálos kolostorromnál): 500.- Ft/fő vagy 1500.- Ft/család + egy tálca sütemény

A zarándoklatot iskolánk alapítványa támogatja!Nincsenek megjegyzések: